HeyPadel Black Week

Black Friday – Rea på Padelrackets hos Hey Padel

I oktober smäller det till på ens Instagram. De första julfantasterna poserar glatt och stolt med att korka upp säsongens första julmust. Sedan rullar det på. TV-reklamen visar att tomten kommer hem, trots att löven knappt har ramlat av träden. I början november, händer något med din inkorg. Black Month inleds, och du kan nu få två tvättmaskiner om du köper ett kylskåp. Vinden utanför fönstret blir kallare, och det börjar rycka i köpfingret.

Fredag den 27 november är snart här, och allt når sitt crescendo. Din webbläsare kan enklast beskrivas som en djungel. Rabatt hit, billigaste produkten på köpet dit.

Vi på Hey Padel tänkte därför göra det enkelt för dig. Läs detta inlägg, lägg strategi. Sedan låter du oss göra jobbet, så att du kan briljera på banan

Rea Padelracket plus väska och bollrör

 Vid köp av ett padelracket hos Hey Padel under Black Week får våra kunder följande,

heypadel-blog-post-image-blackweek-2

Utöver detta erbjuder vi 20 % på alla andra produkter, exempelvis padelkläder, padelväskor, padelbollar och tillbehör. Vi kommer även att erbjuda en specialare. Köp ett presentkort och ladda med valfri summa. Vi adderar 20 % av presentkortets värde! Ditt presentkort levereras snyggt paketerat och är perfekt som julklapp.

Exempel: Presentkort för 1000 kronor. Hey Padel skickar hem ett presentkort till dig på 1200 kronor. Hur bra?!

REA Padelracket för nybörjare

 I början av sin (förhoppningsvis långa) padelkarriär råder vi alla spelare att hyra racket. Hyrracket är oftast lättare än köpracket, med enda syfte att du ska få bollen över nät.

Om du däremot kommit lite längre i ditt padelspel, och känner att du nu är redo för ett eget racket, rekommenderar vi följande –

Bullpadel Avant Wing är ett populärt racket, från ett av världens största varumärken (inom padel). Vi rekommenderar detta racket till nybörjare som kommit lite längre i sin utveckling, eller vill ha ett racket man kan växa tillsammans med, under en längre period.

heypadel-blog-post-image-blackweek-3

Varlion erbjuder ett lättspelat padelracket som kommer i två utföranden. Dels ett allroundracket, men även ett racket för tjejer. Det sistnämnda  väger något mindre än unisex-racket, och lämpar sig extra bra för någon som inte har en racketbakgrund och inte vill slita på armbågen.

 Cartri har två instegsmodeller, som båda är tillverkade för hand i Spanien. Med sin jämna balans har dessa två padelrackets blivit en favorit, bland förstagångsköpare.

heypadel-blog-post-image-blackweek-5

 

HeyPadel har två modeller från Head, specialdesignat för nybörjare. Två extremt lättspelade instegsracket, där en är unisex och den andra är riktad mot kvinnor.

heypadel-blog-post-image-blackweek-head-1

REA Padelracket för mellan och högre nivå

 Ju mer jag tränar, desto mer tur får jag. Ingemar Stenmarks klassiska ord som uppenbarligen gäller för hela padel-sverige, då det är omöjligt att få en padeltid någonstans just nu.

För alla som spelar frekvent, kommer man till en punkt där du väljer ett racket efter din spelstil. Är du offensiv och gillar att smasha, eller är du mer defensiv och gillar kontroll?

Oavsett spelstil, har vi racket just för dig.

Alla Cartris racket görs för hand i Spanien. Prisbilden är lite dyrare, men kvalitén och effekten blir också lite högre. Triumph-serien innehåller två av marknadens främsta premiumracket. Racket är droppformat, men sweetspoten är samtidigt en hybrid av runt/drop, vilket ger tryck i smashar – utan att tumma på kontrollen.

Om man snarare är ute efter kontroll, testa Cannon. Du får förvisso tryck i slagen, men racket hjälper dig samtidigt att få bollarna exakt dit du vill.

heypadel-blog-post-image-cartri-1

Starvie har tillsammans med världsåttan Franko Stupaczuk tagit fram ett riktigt monster till padelracket. För gamla tennisspelare som inte kan släppa tvåhandsbackand, finns Starvie Triton. Med 1 cm längre skaft, får du tryck i din backhand.

Varlion har ett brett utbud av padelrackets för spelare på mellannivå –  i vårt tycke, troligtvis de snyggaste racketen på marknaden. Hexagon-strukturen i Starvies racket ger extra tryck i alla slag. Vi rekommenderar följande modeller.

heypadel-blog-post-image-varlion-1

Oavsett vilken hall man är i, ser man alltid någon svinga med ett Bullpadel. Vi har här tagit fram ett axplock av våra favoriter, där Vertex och Hack Comfort är klassiker som inte behöver någon närmare presentation. Vi slår även ett slag för Flow, som väger lite mindre, men samtidigt tar ditt spel exakt dit du vill.

 Head har en uppsjö av modeller att välja emellan. Vi på Hey Padel har framförallt fastnat för Head Delta Graphene Hybrid 360, samt det lite billigare alternativet Head Zephyr Pro. Två otroligt bra padelrackets, som kommer vara en lång och trogen vän, på padelbanan.

 

REA Padelprodukter

Vårt sortiment består av fler rackets än vad som nämnts ovan. Men vi tror att denna guide kan göra det lite lättare för dig att hitta rätt. Vi har även ett brett utbud av padelkläder, padelbollar, padelväskor och padeltillbehör. Så dyk in på vår sajt, och låt sedan oss göra jobbet.

Lycka till på Black Friday, vi syns på padelbanan!

 

/Team HeyPadel 💚

Share

You Might Also Like