Tillsammans med våra kompisar på World Wide Padel kan vi äntligen förmedla padelbanor till er

Italian Padel Deluxe

Delux är World Wide Padel mest sålda banmodell som passar utmärkt för både inne- och utomhusbruk. Banans konstruktion består av 2 mm tjocka stolpar och är den kraftigaste på marknaden vilket gör stabiliteten i ramen så stark den kan vara. 

Banan levereras enbart med 12mm härdat glas som standard då det har avgörande betydelse för både spelupplevelse som säkerhet och stabilitet i banans konstruktion. Banan är som första och just nu enda i världen CE-godkänd vilket innebär att allt material är godkänt ur miljösynpunkt och banans konstruktion är också godkänd för spelarnas säkerhet. Det skall inte finnas delar i stålkonstruktionen som sticker ut eller i framtiden kan brista så att man kan skada sig om man springer in i en vägg. Den kommer med hela 10 års garanti på då de genomgående håller absolut högsta möjliga kvalité. Stålet har också genomgått en rostskyddstest som garanterar mot rostangrepp i minst 20 år.Stålet är galvaniserat och lackeringen sker via pulverlack i ugn vilket ger lackeringen en överlägsen styrka och tålighet. Banan levereras med full LED belysning av högsta kvalité och enligt Internationella Padel Federationens rekommendationer. Banan finns även som panorama-version.

Italian Padel Panorama

Panoramic™ har samma specifikation som Deluxe™-padelbanan med undantag för bakväggen som saknar mittstolpar. De stora glaspartierna gör att detta är den perfekta centercourt-banan för en fantastisk åskådarupplevelse.

Panoramic™-padelbanans unika och patenterade lösningen stadgar upp glaspartier och bakväggen för extra trygghet och maximal styrka. Om du vill ha en Panoramabana som kommer att stå stadigt såväl ute som inne under 15–20 år så är detta padelbanan för dig.Vår 10-åriga garanti täcker självklart även de extra detaljer som inte Deluxe™-banan har.

Flodel - flytande padelbanor

World Wide Padels unika flytande padelbana har gjort succé från start. Många har upptäckt fördelarna med att kunna nyttja t.ex. ett brygg- och hamnområde till en säsongsbana. Flytbanan kan även flyttas runt vid event, turneringar och tävlingar. Vi har valt att samarbeta med Pontech™ som tillsammans med sina systerbolag är norra Europas största leverantör av flytbryggor av högsta standard.

För mer info, kontakta info@worldwidepadel.se