Leverans och frakt

Om du genomför en beställning på heypadel.com innan klockan 12:00 har vi som mål få iväg försändelsen samma dag
Vanlig leveranstid är mellan 1 – 3 dagar
Paket skickas i de flesta fall med DB Schenker
Många av våra kunder får sina paket redan dagen efter beställningen
Mindre försändelser skickas med PostNord vilket är enklare och billigare för köparen
Om totalbeloppet av din beställning överstiger 999 kr bjuder vi på fraktkostnaderna, i övriga fall tar vi en blygsam fraktavgift på 49 kr
Vi friskriver oss från alla eventuella förseningar gällande leveranser då detta är utanför vår kontroll.
Produkterna på heypadel.com finns i regel på lager om inte något annat anges. Har du frågor kring en slutsåld produkt tar vi gärna emot dem via e-post till kundservice

Ångerrätt

På heypadel.com har alla kunder ångerrätt i 14 dagar efter inköp. För att ångra sitt köp kräver vi att produkten är oanvänd, oskadad samt att den returneras i sin originalförpackning. Innan du returnerar en produkt skall du alltid kontakta oss först via e-post. Paket som skickas till fel adress eller som returneras till oss mot postförskott eller krav på betalning i efterhand kommer att ignoreras. Vid ett ångrat köp står kunden för alla eventuella fakturakostnader och fraktkostnader.

Garanti

Vi har 1 års garanti mot fabrikationsfel på samtliga av våra produkter för privatpersoner. I de flesta fall är det våra leverantörer som tar hand om samtliga reklamationer, så kontrollera med oss innan du reklamerar någon produkt och skickar tillbaka den. Genomför kunden en reklamation står vi alltid för fraktkostnaden.

Transportskador

Är paketet skadat vid uthämtning skall du omedelbart anmäla detta utlämningsstället, alternativt till fraktbolaget. Är det själva produkten som är skadad ska du anmäla detta till oss på padelfy.se inom 3 dagar från att du fått försändelsen. För att anmäla skadade varor och produkter bifogar du en bild av skadan till din anmälan och skickar den till kundservice(at)padelfy.se. Därefter återkommer vi med information om hur din produkt kommer att ersättas. Om en ersättningsprodukt skickas ut kommer vi alltid att stå för fraktkostnaden.

Betalning

Kredit- och kontokort
På heypadel.com kan du alltid betala dina köp med både VISA och Mastercard. Genomför du betalningen med kreditkort kommer transaktionen att hanteras utav Klarna. På så sätt kan snabba och säkra betalningar alltid garanteras.

Klarna är ett svenskt företag som erbjuder snabb och säker verifiering av kreditkort vilket gör det smidigare att handla online. När du betalar med hjälp av Klarna krypteras ditt kontokortsnummer så fort du angivit dina kortuppgifter. Informationen skickas därefter till Klarnas server via den krypterade direktförbindelsen HTTPS. Kommunikationen mellan din bank och Klarna sköts av bankens säkerhetssystem. Kommunikationen mellan dig som slutkund och Klarna sker med hjälp av SSL-kryptering.

När Klarna används vid transaktioner är det två stycken kommunikationsvägar som skyddas:
Kommunikation mellan Klarna och slutkund
Kommunikation mellan Klarna och bank

Klarna-faktura och delbetalning
Hos oss kan du välja att genomföra och betala dina köp via Klarna. Om du väljer att slutföra betalningen på faktura kommer en snabb kreditupplysning att genomföras på dig. Svar på kreditupplysningen kommer direkt så du behöver inte vänta på att få veta huruvida du godkänts eller inte. Om allt är i sin ordning kommer fakturan därefter att skickas till din folkbokföringsadress som hämtas automatiskt från folkbokföringen.

Fakturan får du också skickad till dig via den e-post du angivit. Fakturan skall betalas inom 14 dagar från beställningsdatumet.

Om du hellre vill delbetala din faktura kan du omvandla den till en delbetalning genom att endast betala 50 kr inledningsvis. Därefter får du själv bestämma hur mycket du vill delbetala varje månad. Månadsbeloppet måste dock vara minst 50 kr eller 1/24 av totalbeloppet. Utöver detta tillkommer ränta vars aktuella räntesatser kan hittas på klarna.se.

Klarna konto
Alla delbetalningar och köp som du genomför via Klarna samlas på ett lättillgängligt och överskådligt konto.

PUL – Personuppgiftslagen

Var beredd på att motta sms gällande leveransen av ditt order på det mobiltelefonnummer du angivit vid beställningen.

Tvist

Uppstår tvister ser vi helst att vi i första hand försöker lösa alla oegentligheter genom kommunikation via vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och utöver dessa hänvisar vi till Europeiska Kommissionens onlinetjänst för lösning av tvister http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Åldersgränser

För att få handla hos oss på Heypadel.com måste man vara minst 18 år gammal.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i all produktinformation som i sin tur kan komma att ändras när som helst och helt utan förvarning.

Om du har några frågor kontaktar du oss enklast genom vår kundtjänst. Vi svarar så fort vi kan!